Er is momenteel ontzettend veel vraag naar gezichtsproducten. We zitten met zijn allen meer thuis, het is buiten goed fris en de mondkapjes doen onze huid ook geen goed.

Zoals jullie mij zullen kennen, stilzitten is niet zo mijn ding, dus ben ik voor jullie aan de gang geweest om naast een kleurkit@home ook een gezichtstreatment@home kit te maken. De behandeling is voor ieder huidtype geschikt!

Het masker is naar vrije keuze, dus wordt aangepast op jouw huidtype. De behandeling verkleind de poriën en pakt de fijne lijntjes aan. Kortom, je huid zal er van oppeppen en gegarandeerd er heerlijk van gaan stralen. 💆
Het is een compleet pakket met mooie producten geworden inclusief
✅Maskerkwast en spatel
✅Haarbandeau
✅Een instructieformulier waarin alles stap voor stap staat uitgelegd, zodat je zelf thuis lekker aan de slag kan met een heerlijke behandeling.
✅Alle producten zijn genummerd op volgorde.

De behandeling kan altijd samen met iemand ( zus, goede vriendin, moeder of dochter) worden gedaan. ❣️
Ik zorg dat alle proefcupjes er dubbel erin zitten en zal twee haarbandeau’s toevoegen voor wie wil. De rest is meer dan voldoende, zodat je vaker dan één keer tijdens deze verlenging van de avondklok kan genieten in je eigen badkamer. Wie wil dat nou niet in deze gekke tijd waar we met zijn alle inzitten. Tip: Leuke bezigheid voor in de carnavalsvakantie!

Er zitten ook een aantal full-size producten in, onder andere de Urban protect BB cream 50ml t.w.v. €35,50. Nieuw in het assortiment! Een beschermende en hydraterende BB dagcrème met een tintje, die zich aanpast aan de kleur van je huid. Geeft een natuurlijke dekking en zorgt voor een egale huidtint. De bb-crème bevat het geavanceerde ingrediënt Depollutine. Dit is een peptide complex van micro-algen en aminozuren om de huid gedurende de hele dag te beschermen tegen schadelijke invloeden.
Onmisbaar in je toilettas als je het mij vraagt!

Verder is de set eventueel nog aan te vullen met harsstrips voor thuis €4,50 en/of een wenkbrauw verf setje €8,50.

Deze complete treatment@home is verkrijgbaar voor slechts €49,50. Uiteraard alleen in de lockdown te verkrijgen voor thuis dus heb je interesse, wees er snel bij! De eerste vijf beslissers krijgen er een gratis handcrème bij t.w.v. €8,95.

Te bestellen via:
📲 info@jannekessalon.nl ☎️ 0646207918

Bekijk hier alvast mijn instructiefilmpje
https://youtu.be/Z8HGl3MWtKM